30 dagen proefslapen

30 dagen proefslapen voorwaarden

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u de mogelijkheid om het bestelde product binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. U kunt schriftelijk aanspraak maken op de 30 dagen proefslapen door te mailen naar: info@1bed.nl Let op: u kunt het product alleen retourneren als het onder 30 dagen slaapgarantie valt of als het product nog ongeopend in de verpakking zit. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze slaapgarantie, u dient de boxspring wel minimaal 14 dagen te hebben uitgeprobeerd.

Retourzending is alleen mogelijk wanneer u voldoet aan alle voorwaarden. Hieronder leest u de retourvoorwaarden van 1Bed:
  • U heeft één maal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 30 dagen slaapgarantie.
  • De slaapgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  • Als het artikel beschadigd, bevuild of stuk is, vervalt de garantie van 30 dagen proefslapen en kan het product niet meer geruild of geretourneerd worden.
  • Op dag van retour dient het product gedemonteerd klaar te staan in originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Let op: laat u de boxspring monteren bij levering? Dan kan het zijn dat de vervoerder de verpakking vanuit service oogpunt voor u mee retour wil nemen. Wilt u eerst gebruik maken van de 30 dagen proefslapen dan dient u de vervoerder te vragen om de verpakking dus achter te laten bij u op locatie.
  • Losse toppers kunnen in verband met hygiëne maatregelen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Gratis producten, bij-producten (dekbed, overtrek, hoeslaken etc) en/of montage- en betalingskosten zullen in mindering worden gebracht op het totaalbedrag dat wordt teruggestort.
  • Eventuele accessoires (dekbedden, hoeslakens etc.) vallen niet onder de slaapgarantie en de verkoopprijs van deze artikelen zal van het totale bedrag dat wordt teruggestort worden afgetrokken.
  • Wil je dus gebruik maken van onze afhaalservice? Geen probleem, wij plannen graag een afspraak met je in. Houdt hierbij wel rekening met de bijkomende kosten van €110. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort.

Contact informatie