Verzending en Levertijd

Levertijd & verzendkosten postpakketten 

(denk hierbij aan dekbedden, hoofdkussens, badjassen, hoeslakens en dekbedovertrekken)

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Het kan ooit zijn dat er een deel levering plaats vind. Mocht u bovenstaande bestellen in combinatie met een boxspring dan kan het ooit zo zijn dat wij artikelen zoals textiel alvast vorens per post versturen en de boxspring later komt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Levering Boxspring, Bed of Lattenbodem

Levering gaat op afspraak. Wij nemen contact op wanneer wij de goederen kunnen bezorgen.

Boxsprings worden thuisbezorgd op de begane grond. Bij montage, monteren wij het bed op de juiste plek. Zelf monteren? Dan leveren wij het bed over de eerste drempel van de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont. Er kan tijdens transport toch schade ontstaan. Controleer bij ontvangst op schade en meld dit direct bij onze klantenservice.

Standaard levering door heel Nederland (m.u.v. waddeneilanden) en België.

Contact informatie