Over ons

Onze visie

Bij 1Bed.nl streven wij iedere dag opnieuw naar Scandinavisch slaapcomfort. Wij geloven namelijk dat iedereen het recht heeft op een goede nachtrust voor een zachte prijs. Hier hebben wij dan ook onze missie van gemaakt! Wij produceren zelf en leveren hierdoor direct uit voorraad in heel Nederland en België. We besparen hiermee op onnodige kosten en houden de winstmarge laag. Zo ben jij verzekerd van een boxspring van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Bij ons krijg je de kans te ervaren of je gekozen bed goed bij je past. Je mag namelijk altijd 30 dagen proefslapen. In een winkel lig je tenslotte maar kort op een bed en kun je nooit echt goed bepalen of dit echt iets voor je is. 30 dagen proefslapen doe je in dit geval lekker thuis, in je eigen slaapkamer op je nieuwe boxspring. Zo weet jij echt goed hoe de boxspring ligt!

De verborgen kracht van 1Bed.nl?

Onze ervaren slaapspecialisten natuurlijk! Zij zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes door middel van persoonlijk advies via de telefoon, chat of e-mail. Dankzij hun jarenlange ervaring kennis en kunde kunnen ze je perfect helpen met de zoektocht naar jouw nieuwe bed.

 

Contact informatie